Nybyggnation


Går det tankar kring att bygga nytt? Då kan ni anlita oss på Molnetto Invest AB. Vi har hantverkare med kunskap inom såväl el, måleri, vvs, våtrum och snickeri vilket gör att du får tillgång till ett professionellt helhetsarbete till ett bra pris.

Men hänsyn för den hårda konkurrensen som idag finns i Stockholm vet vi att det krävs mer än bara kvalitativt arbete för att kunder ska söka sig till oss. Vi ser till att ta emot er med bästa service och lyssnar på de behov som förekommer. Vare sig det handlar om nybyggnation till en större familj eller ett litet företag hanterar vi åtgärderna som krävs. Vi prioriterar att ni känner trygghet med oss under hela processen från början till slut.

Vad innebär en nybyggnation?

Nybyggnationer är både spännande och energikrävande. Det är mycket som ska klaffa och planeringen kräver minst lika mycket tid som verkställandet och arbetskraften i sig. Att man har möjlighet att bygga nytt är ändå lyckosamt det bidrar med möjligheter att skapa ett resultat baserat på egna förutsättningar och önskemål. Det är sällan man klarar allt själv men med lite hjälp från yrkesskickliga hantverkare kan man vara säker på att allting blir som man tänkt sig om inte bättre.

När man väl tar steget gäller det att planeringen inför bygget är vattentätt och att byggföretaget som anlitas är pålitliga, kompetenta och effektiva om investeringen ska löna sig.

Därför ska du bygga nytt

Att bo i ett ny villa eller lägenhet väcker uppmärksamhet, en uppmärksamhet man faktiskt förtjänar om vi får säga det själva.

Och det finns många fördelar med att bygga nytt om man jämför med något som redan används. Vid talan om bostäder har ett nybyggt hus många starka kort som väger upp. Det handlar om materialkvalitet, isoleringsförmåga, fräschör och design. Generellt sett håller nybyggda bostäder även raka skarpa kanter med stilren inverkan, dock anpassar vi såklart processen efter vad ni vill ha.

Bygga nytt bringar stora möjligheter

För många är en nybyggnation lite av ett livsprojekt så att våga investera i det man verkligen vill ha är att rekommendera. Vi är inte ute efter att tjäna stora pengar på ert bygge, vi vill bara tipsa er om att det skadar inte att ta ut svängarna eller våga överdriva. Nybyggnationen finns troligtvis i era ägor under många, många år framöver, givetvis ska man ta hänsyn till ekonomiska frågor och ha respekt för sin budget men det är aldrig fel att kompromissa.

Tryggheten med oss är hängivna hantverkare som besitter bred kunskap inom det mesta ni kan tänkas behöva hjälp med. Tillsammans jobbar vi oss igenom projektet från ritning till färdig slutbyggnation. Vi vill att varje kund ska känna trygghet med oss oavsett förutsättning, varmt välkommen att presentera ditt projekt så levererar vi offert vid visat intresse.