Specialister på totalrenovering i Stockholm

Behöver du totalrenovera bostaden? Ingen fara vi på Molnetto Invest AB är specialiserade på jobbet och hjälper mer än gärna till med helhetslösningar. En totalrenovering kan genomföras i såväl lägenhet som villa och vi besitter kunskapen som krävs. Målet är att leverera en välfungerande bostad som håller under många år framöver mot alla tänkbara påfrestningar. Stora liksom små renoveringar är välkomna och vi hjälper dig oavsett hur lång du kommit i planeringen. Tillsammans kan vi skapa en unik bostad med smarta lösningar, kvalitativ konstruktion och unik design.

Lägenhetsrenoveringar Stockholm

Vi har färdigställt över 200 lägenhetsrenoveringar genom åren och endast med nöjda kunder. Detta bland annat på grund av skickliga lägenhetsrenoveringar runt om i Stockholm. Vi tar oss an uppdrag trots att det innebär trånga utrymmen, märkliga konstruktioner, känsliga grannar och annat som kan tillkomma i vardagen. Lämna problemen till oss så ser vi till att omvandla allt till något mycket bättre. Vanligast är att lägenhetsrenoveringen består av antingen lösningar för kök, badrum eller golv men självklart utför vi även totalrenoveringar. Med hjälp av skickliga hantverkare från olika branscher fixar vi helhetslösningar anpassade för er.

Ovanligt nöjda kunder

Prata med oss om ni behöver råd så tar vi fram unika lösningar som är upplagda efter behov. Oavsett om du är företagare, fastighetsförvaltare, jobbar inom Brf, eller är helt vanlig medborgare kan vi hjälpa dig. Totalrenoveringar av alla dess slag som omfattar bostäder och fastigheter utförs dagligen i Stockholm, dock genomförs få med samma resultat som vi levererar. Kanske är vi lite väl noggranna och brinner lite väl mycket för arbetet, men vår garanti är totalrenoveringar med kvalitativ byggteknik och design alla gånger. Öka värdet på fastigheten genom att anlita oss för arbetet. Våra kunder har vart nöjda sedan länge vi vill även att du ska bli det!