Föstahandsvalet för tillbyggnation i Stockholm

Vi strävar efter att vara förstahandsvalet när ni söker efter hantverkare i Stockholm. Vi prioriterar trygga och säkra arbeten som håller hög standard under många år framöver samt att göra våra kunder nöjda genom flexibla helhetslösningar.

Konkurrensen mellan byggfirmorna i Stockholm är hög därför gäller det att erbjuda mer än bara professionella arbeten. Vi behöver lyssna på och ta hänsyn till de förutsättningar våra kunder besitter för att sedan bemöta dem med absolut bästa service. Vare sig det handlar om en tillbyggnad till en privatperson eller ett företag tar vi hand om projektet och guidar från början till slut.

Vi vill att ni känner trygghet under hela processen. Våra hantverkare är hängivna och tar sitt arbete på största allvar för att ni sedan ska kunna njuta av ett proffsigt resultat.

Vad innebär en tillbyggnation?

En tillbyggnad omfattar bland annat garage, altan, uterum eller större vardagsrum. Att göra delar av bostaden större ger möjlighet för mer plats och bättre levnadsvillkor. Själva byggnationen i sig är ofta av nyproduktion men som anpassats till befintliga byggnationer runt om. Ni har möjlighet att designa och utforma tillbyggnaden efter eget tycke men givetvis hjälper vi till om det behövs. Konstruktionen är garanterad hållbar och kommer bringa glädje under husets alla levnadsår.

Därför ska du bygga till

Om man är i behov av större yta är nybyggnation ett hett alternativ. Antingen väljer man att expandera den redan befintliga bostaden eller så bygger man en fristående mindre byggnad på tomten. Vi besitter kunskapen som krävs för att hjälpa er från planering till slutbyggnation. Tillsammans kommer vi fram till vad som krävs för att samtliga önskemål ska uppfyllas. En tillbyggnad är ett billigt alternativ för den som vill ha större utrymme i sin bostad. Man slipper krånglet med att köpa nytt och sälja om man redan trivs där man bor idag. Det ökar också värdet på fastigheten vilket gör att investeringen lönar sig.

Tillbyggnad i Stockholm med stora möjligheter

Att bygga till är en kostsam investering så det gäller att investera rätt för att inte förlora några pengar på projektet. Vi på Molnetto Invest AB erhåller yrkesskickliga hantverkare med kunskap inom såväl el, måleri, snickeri, plattsättning, vvs och mycket mer. Det medför att alla kunder kan ta del av en helhetslösning av sitt projekt. Kostnaderna minskar och utförandet blir professionellt oavsett vad det gäller.

Med en tillbyggnation får man en del av en ny och fräsch del av fastigheten som besitter hög standard. Det är sällan en investering resulterar i förlust om man anlitar bra hantverkare för jobbet. Vi tar gärna hand om projektet där vi tillsammans kommer fram till en passande planering som ger ett resultat av glädje och nytta.