Fokus på kvalité och nöjda kunder.

Behöver du hjälp med målningen? Då har du kommit helt rätt eftersom vårt största fokus läggs på kvalité samt nöjda kunder. Affärsidén är enkel alltid utföra ett prisvärt arbete med noggranna förutsättningar. Våra kunder ska vara tillfreds med resultatet och gärna återkomma för ytterligare tjänster eller frågor. Målare på Molnetto Invest AB är behöriga att utföra arbetet och jobbar efter anpassade metoder för bästa resultat. Vi sträcker oss till kunder över Stockholm med omnejd för att bibehålla standarden och kvalitén i denna sagolika huvudstad.

Yrkesskickliga tjänster

Oavsett om du är entreprenör eller privatperson finns det plats hos oss. Vi utför professionella tjänster med genuint resultat för att aldrig lämna någon missnöjd. Att måla om sin fastighet bidrar med mycket mer än bara en skyddad fasad. Genom utvalda produkter och färger lyfter man byggnaden vilket ger stor betydelse för hela projektet. Våra målare kollar färgsättning för att bidra med kvalitativ design för att sedan genomföra anpassat arbete. Vi kan hjälpa Er med bland annat fönster och fasadmålning, takmålning, samt om- och nybyggnationsmålning i renoverade hus och villor runt om i Stockholm. Omfattningen är givetvis större än så. Vi kan hjälpa dig med det mesta som omfattar måleri.

Målning i Stockholm för alla behov

Molnetto Invest AB hjälper Er med målningen oavsett vilka ni är eller de behov ni besitter. Våra målare är lyhörda och lägger stort fokus på att ni blir nöjda med resultatet. Anpassat arbete är viktigt. Vi lyssnar på Era önskemål för att sedan leverera nymålade fasader eller rum som passar Eran personliga stil. Våra kunder är ovanligt nöjda, vilket kan bero på att vi fokuserar lika mycket på bra teknik som design. Självklart hjälper vi även till om ni önskar helhetslösningar med både byggnation och målning för att underlätta samt bidra med trygghet i arbetet. Tillsammans ökar vi värdet på villan, fastigheten eller bostaden genom skicklig målning och utmärkande funktion.
Vill även du öka värdet på bostaden och dessutom besitta ett av Stockholms stiligaste hushåll? Då är ni varmt välkomna att kontakta oss så bidrar vi med skickliga målare till Er begäran.