Specialister på badrumsrenovering

Önskar ni ett nytt och fräscht badrum? Inga problem vi på Molnetto Invest AB har badrumsrenoveringar som en av våra specialiteter. Vi erbjuder helhetslösningar på projektet eftersom vi besitter flertalet skickliga hantverkare i företaget. Våra kunder gav oss högsta betyg på badrumsrenoveringar, vilket är något vi är mycket stolta över. Du som kanske också vill skapa ett nytt badrum med helt ny planlösning eller endast renovera viss del? Självklart finns vi till för att utföra jobbet. I vilket fall kan vi bidra med pålitlig byggteknik och snygg design eftersom detta är något vi lägger stor fokus på. Öka värdet på bostaden och bidra samtidigt med högre standard genom skickliga hantverkare från Molnetto Invest AB.

Renovera badrum

Vad vill du? Vi kan skapa ett helt nytt badrum från grunden och hjälpa er med allting mellan planering och färdigt resultat. Men vi kan även utgå från redan befintlig konstruktion och bygga om badrummet för smidiga och förbättrade lösningar. Oavsett om ni redan har en färdig skiss eller inte ser vi till att utgå från säkra badrum med snygg och modern design under lång tid framöver. Det är viktigt att anlita behöriga fackmän för att renovera våtrum. Eftersom det ständigt finns ett flöde på vatten och stor luftfuktighet ökar risken för skador om man fuskar. Detta är helt uteslutet från vår sida med hänsyn till alla moment som ingår i ett badrum renoverar vi garanterat säkra resultat. Vi höjer värdet på din bostad även om du önskar göra vissa delar helt själv.

Anpassade badrum i Stockholm

Kunder i Stockholm har under lång tid haft möjligheten till välfungerande badrum, men eftersom vi ständigt utvecklas och tar del av förbättrade tekniker erbjuder vi nu mer yrkesskickliga badrum än någonsin. Vill även du ha möjlighet att uppfylla befintliga drömmar om det perfekta badrummet tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig med rådgivning och svarar mer än gärna på frågor. Ni som kund står alltid i fokus hos oss eftersom vi alltid vill leverera ovanligt bra resultat. Vi tar detta initiativ för din skull men även vår egen och många nöjda kunder har det blivit genom åren. Tveka inte att kontakta oss vid funderingar på badrumsrenovering, jag och våra hantverkare på Molnetto Invest AB garanterar bästa resultat alltid!