Kök för framtiden

Med en köksrenovering fån Molnetto Invest AB kan man vara säker på ett vackert, funktionellt och hållbart kök under många år framöver. Eftersom livslängden är så omfattande krävs det även att designen är tidlös men detta är inget problem för oss. För att inte riskera att du som kund kommer tröttna hoppar vi över trender och modeflugor för att istället satsa på en stilren designklassiker för alla smaker. Tillsammans skapar vi ditt drömkök och vi kan ta hand om hela arbetet från planering till färdigställt rum anpassad för matlagning.

Anpassat kök

Arbetet kan utgå från såväl färdig ritning som endast fåtalet önskemål. Våra hantverkare levererar kök med genuin design och förstklassiga funktioner anpassade efter behov och förutsättningar. Köksrenoveringar för såväl stora villor som mindre lägenheter står på schemat och oavsett om ni är privatperson eller driver en verksamhet erbjuder vi tjänster som funkar. Ovanligt bra kök helt enkelt till ovanligt nöjda kunder över hela Stockholm. Vi försöker varje dag att bibehålla hög standard på fastigheter runt om i våran vackra huvudstad. Med våra lösningar kan man lyckas vi garanterar välfungerande resultat som är säkra att använda under alla förutsättningar.

Professionella lösningar i Stockholm

Vi renoverar kök efter önskemål kunder har och kan även hjälpa dig med helhetslösningar eftersom vi har flertalet hantverkare i branschen. Kunskapen vi besitter omfattar bland många el, snickeri, måleri och golvläggning vilket innebär stora möjligheter för dig som kund hos oss. Önskar ni också köksrenovering kan vi hjälpa er oavsett om ni vill ändra hela planlösningen och återställa ett helt nytt eller behålla befintlig konstruktion och endast bygga ut eller ändra om. Vi hjälper dig med projektet och tar stor hänsyn till rinnande vatten samt andra viktiga faktorer som finns i matsalen. Många nöjda kunder har det blivit genom åren unna dig ett kvalitativt kök med unik design som bidrar med livsglädje under många år framöver.