Stilrent och hållbart resultat

Börjar taket se slitet ut? I många fall kräver inte taket omfattande renovering eller takomläggning det räcker oftast med takmålning för ett snyggt intryck. Våra medarbetare på Molnetto Invest AB besitter kunskapen som krävs för att skapa ett stilrent resultat som håller länge.
Att måla om taket är en billigare lösning jämfört med renovering. Många gånger är detta det enda som krävs för att lyfta fram huset och återgå till samma funktion som man började med. Oavsett vilken av tjänsterna ni anlitar oss för är vi ärliga, obehövliga kostnader bör undvikas men självklart är vi uppmärksamma om andra åtgärder behöver vidtas.

Arbetet bakom målningen

Innan man genomför takmålning ser vi till att det är just vad taket behöver. Vi bidrar sedan med offert baserat på rättvisa priser både för dig som kund men även för oss själva. När sedan allt är klart påbörjar vi arbetet. Saker som alger och mossa är förekommande påväxt som inte kan finnas på taket om resultatet ska bli optimalt. Därför avlägsnas detta samt annan ingrodd smuts eller beläggning. Vi grundar sedan och målar taket efter önskemål och behov , resultatet får såväl grannar som boende i fastigheten att häpna. Intrycket blir den samma som att taket skulle genomgått totalrenovering och kommer hålla under många år framöver.

Ökad kvalité

Genom att bidra med takmålning ökar man kvalitén på taket drastiskt. Vi kan genomföra takmålningar till såväl privatpersoner som fastighetsförvaltare och företag runt om i Stockholm. Resultatet är över förväntan och garanterar att lång livslängd. Oavsett hur högt upp taket sitter eller omfattande yta fixar vi takmålningen snabbt och utan komplikationer. Vi har ovanligt nöjda kunder vilket kan bero på våran stora satsning på teknik och genuin design som vi faktiskt brinner för. Ni som kund står självklart i fokus och kommunikationen är ständig för att inga missförstånd ska förekomma. Takmålningar för såväl villor, lägenheter och andra byggnationer bidrar med en nyrenoverad känsla. Kontakta oss för kostnadsfri offert på målning av ditt tak.

Takmålning kan göra underverk

Får vi måla dig ett nytt tak? Både takpannor och plåttak kan målas om, så att de ser nästan nya ut. Man kan även ge ytan en extra finish, som skyddar och förlänger livet på taket.
Att måla om taket är det enklaste sättet att lyfta värdet på hela din fastighet
Genom förarbetet får du bort all smuts, alla småskador blir reparerade och taket blir helt och rent. En tekniskt korrekt takmålning tillför sedan ett slitstarkt skydd som förlänger takets livslängd med många år. Byggnaden blir både modernare och snyggare. Och varför inte passa på att byta kulör? Ni kanske inte måste ha svart eller grått?

Ett målat tak är alltid vackert

Molnetto Invest AB kan – som vårt namn antyder – ge dig goda råd kring både material och utseende. Vi har målat tiotusentals kvadratmeter tak i Stockholmsregionen och har fina referenser.
Så fort vi har konstaterat vilket underlag du har – plåtens eller pannornas kondition och typ av befintliga skikt – kan vi avgöra vilket färgsystem som blir bäst för att din takmålning ska hålla.
Våra löften till dig: De tvättsystem och färger vi använder kommer från Nordens främsta tillverkare och håller högsta kvalitet. Därför kan vi lämna garantier på alla våra arbeten. Vi är kända för att hålla snyggt och rent under arbetets gång och vara lätta att prata med. Välkommen du också!