Takbyte i Stockholm

Önskar ni byta tak? Vi utför tjänster som omfattar tak över hela Stockholm med omnejd. Våra hantverkare besitter erfarenheten och kunskapen som krävs för fräscha upp taket, som får liv igen. Oavsett vilket omfattning arbetet består av kan vi renovera och lägga nytt tak som passar in och bidrar med stilren känsla till omgivningen. En av våra specialiteter är att leverera tak med omtanke för design och anpassad byggteknik. Våra kunder har dessutom utsett oss med högsta betyg tre år i rad 2014, 2015 och 2016. Detta omfattar privatpersoner och fastighetsägare över hela Stockholm som hittills varit ovanligt nöjda med våra tjänster.

Tegeltak, papptak, plåttak Stockholm?

Vi fixar renovering för taket om det är av dåligt skick och behöver upprustas innan nytt tak kan läggas. Tidigare byggnationer kan varit otäta vilket bidragit med fuktskador eller andra problem som idag är mer omfattande än när det började. Det är viktigt att direkt åtgärda problemet för att skadan inte ska sprida sig och sluta med omfattande reparation av området. Våra takläggare kan fixa problemen och sedan utrusta med önskat material för bästa skydd. Vi erbjuder tak av som omfattar papptak, tegeltak och plåttak. Tillsammans kommer vi överens om vad som funkar bäst för dig och utgår sedan därifrån.

Skydda fastigheten med säkra tak

Våran kundkrets är stor men vi levererar alltid samma resultat oavsett om ni är företagare eller privatperson som söker våra tjänster. Våra priser har prisgaranti för att ni ska känna att arbetet är schyst både för Er som kund hos men även oss på Elitbygg. Våra mål är att leverera hållbara tak som håller huset och fasaden under goda förhållanden lång tid framöver. Varför man måste ha ett välfungerande tak av utvald konstruktion är inte så krångligt att förstå. Taket står emot omfattande väder som vårat nordiska klimat drar med sig. Om vinter ska det bära tung snö, på sommaren motstå hetta med strålande sol samt om våren och hösten fukt i form av regn. Genom säkra tak kan man skydda bostaden mot onödiga skador och dessutom undvika omfattande kostnader. Vi hjälper dig att öka standarden på fastigheten oavsett vart i Stockholm du bor.

Takläggare i Stockholm

En takläggare i Stockholm med ovanligt nöjda kunder. Hej alla villaägare, fastighetsbolag och brf:er i Stockholms län! De senaste 10 åren har vi hjälpt hundratals husägare i Stockholm, från Märsta till Nynäshamn, med deras tegeltak, plåttak, papptak och shingeltak. Tillsammans med Molnetto Invest AB kan vi lyfta både ditt tak och ditt hus till en högre nivå. Vi älskar nöjda kunder, och är mycket stolta över våra toppbetyg. Fem stjärnor 2012 hos Eniro, fem stjärnor 2013 hos Eniro, fem stjärnor 2014 hos Reco!, fem stjärnor 2015 hos Reco!