Ombyggnation i Stockholm till bra priser

Om du vill rusta upp eller bygga om en redan befintlig del av din bostad kan du kontakta oss på Molnetto Invest AB. Vi har hantverkare med stor kunskap inom de flesta områden och kan bland annat hjälpa till med arbeten inom el, vvs, måleri, våtrum och snickeri vilket ger er bred tillgång till bra priser.

Kunden i fokus

Med tanke på den hårda konkurrensen som idag finns i Stockholm är vi fullt medvetna om att det krävs mer än bara bra hantverk om potentiella kunder ska anlita oss. Vi ser till att ni erhåller bästa service baserad på era behov och önskemål. Vare sig projektet planläggs för en familj med tillhörande villa eller ett företag som ska bygga om sina lokaler kan vi hjälpa er. Vi prioriterar trygghet under hela processen från början till slut.

Vad innebär en ombyggnation?

En ombyggnation innebär förändring på eller i en redan befintlig byggnad det kan handla om att man vill renovera, bygga om, bygga ut eller omstrukturera planlösningen som finns idag. Projekten kan vara såväl stora som små allt från att renovera ett simpelt vardagsrum till att vi planerar för nya fönster och helt rekonstruerar garaget eller stugan. Vi hjälper er hela vägen från planering till färdig konstruktion oavsett vad det gäller. Våra hängivna hantverkare har bred kompetens inom specifika områden vilket underlättar för ert helhetsprojekt.

Varför välja att bygga om?

Att renovera innebär oftast mindre kostnad än att bygga nytt och finns det möjlighet till ombyggnation är det att föredra. En renovering ger i stor del möjlighet till tydlig förändring där ni har chansen att tillföra en egen prägel på det material som redan finns. Faktum är att det inte skiljer mycket från en proffsig ombyggnation jämfört med en helt ny anläggning. Vi ser till att filtrera utbudet på marknaden och bidra med ett önskvärt resultat.

En ombyggnad i Stockholm ger stora möjligheter

Att kosta på sig en renovering är att investera i framtiden. Förutom att ni får en ny och fräsch standard ökar man också värdet på fastigheten. Det är sällan en renovering bidrar med förlust särskilt inte om man anlitar skickliga hantverkare för att ta hand om jobbet. Våra elektriker, målare, vvs-montörer och snickare tar gärna hand om projektet. Tillsammans planlägger vi från början till slut och bidrar med ett resultat som bringar nytta och glädje under många, många år framöver.