Takrenovering i Stockholm

Behöver ni utföra takrenovering? Vi på Molnetto Invest AB och design har takläggare som är mer än behöriga att genomföra arbetet. Våra tjänster finns på flertalet platser därför erbjuder vi takläggare i Stockholm med omnejd. Takrenovering eller takbyte är nödvändigt för att ständigt behålla hög standard och undvika skador. Risken om man inte vårdar sitt tak är att mindre problem övergår till omfattande skador vilket drabbar såväl plånbok som fastighet. Vi hjälper dig med takrenoveringar och takbyte oavsett om båda krävs eller om det befintliga skicket endast behöver anpassad takomläggning. Kunder till oss är ovanligt nöjda med våra tjänster. Kontakta oss om du behöver lägga om taket eller söker andra tjänster som omfattar fastighetens övre konstruktion.

Byta tak Stockholm

Vi fixar renoveringen av taket om det är i dåligt skick eller mindre skador uppstått. Varför taket kräver omvårdnad emellanåt är enkelt att svara på. Om man kollar på vad taket behöver stå ut med under alla år är det lättare att förstå att det krävs omsorg. Vårat nordiska klimat består vanligtvis av torr luft men ständigt flöde på vatten året om. På vintern ska taket klara tung snö och om våren tö. Sommaren är värm med gassande sol och hösten blåsig samt regnig. Tak och fasad är två utsatta områden som kräver säker konstruktion, våran takrenovering garanterar skicklig byggteknik och genuin design året om för alla väder.

Professionella takläggare i Stockholm

Vi fixar takbyte när ni behöver det som mest. Nya byggnationer som äldre det finns tak för alla sammansättningar. Vad man dock bör tänka på är att vissa typer passar bättre än andra beroende på hur taket ser ut. När vi genomför takläggning undersöker vi redan innan vad som passar bäst för dig och befintlig fastighet. Skulle renovering av konstruktion krävas meddelar vi självklart detta för att tillsammans hitta passande lösningar som gör det möjligt att rusta upp taket igen. Våra hantverkare är erfarna inom området och tror att ärlighet varar i längden. Boka takrenovering eller takläggning redan nu, vi utför alla typer av renoveringar oavsett storlek.