Professionella resultat

Vill ni ändra i lägenheten? Vi som jobbar på Molnetto Invest AB har får högsta betyg av våra kunder tre år i rad bland annat på grund av välanpassade lösningar för lägenhet och boende. Många lägenheter har det blivit både i Stockholms innerstad men även i andra delar staden runt. Vi är ett team av flertalet hantverkare från olika branscher, vilket innebär goda möjligheter för dig som kund. Helhetslösningar där snickare, elektriker, rörmokare, målare och plattsättare hjälper till att leverera professionella resultat. Till oss kan man vända sig oavsett om du jobbar i en Brf styrelse, är fastighetsförvaltare, egen företagare, eller vanlig medborgare. Målet är att öka standarden på lägenheter runt om i Stockholm och bidra med komfort över det vanliga.

Professionella lösningar

En lägenhetsrenovering kan omfatta mycket eller lite arbete och vi finns där oavsett vilka önskemål ni har. Snickare från Molnetto Invest AB kan hjälpa till med en anpassad ritning som fyller de funktioner som krävs i samtliga rum. Elektriker och rörmokare fixar viktiga områden som vvs och el vilket minst sagt kräver kunskap och erfarenhet. Vill ni byta golv har vi självklart hantverkare för detta också vilket kan innebära ett nytt trägolv i matsalen med elegant känsla eller kakel i badrummet för att fylla särskilda behov. Målare sätter sedan sin finish på arbetet vare sig ni önskar tapet eller målarfärg på väggar och tak. Det krävs noggrant underarbete om resultatet ska bli som väntat. Kanske går vi in för mycket i arbetet vi utför men endast på grund av garanterat resultat med bevisad kunskap inom byggkonstruktion och design.

Lägenhetsrenoveringar i Stockholm

Prata med oss om du funderar på att renovera bostaden våran erfarenhet besitter mer än 200 stycken bostadsrätter Stockholm runt. Genom att dela din idé med oss plockar vi fram lösningar som uppfyller behoven och bidrar dessutom med råd om något kan förbättras. Våra vanligaste lägenhetsrenoveringar brukar omfatta antingen kök, badrum eller golv men självklart genomför vi även totalrenovering. Med oss medföljer bra service där ni kan bolla framtida idéer och lösningar men även mycket annat. För nöjda kunder krävs ett bra pris och inte minst en snygg kvalitativ lösning, på Molnetto Invest AB har vi allt för din lägenhet.