Taktvätt mot fuktangrepp

Är det dags för en taktvätt? Det är viktigare än vad man kan tro att tvätta taket när det börjar se slitet ut. Smuts och skräp tillsammans binder fukt vilket kan innebära framtida problem och kortare livslängd för taket. När det är riktigt smutsigt bildas påväxt som alger och mossa bland annat som ofta får sitt fäste på norrsidan. Det upplevs inte bara ovårdat utan drar även åt sig fukt samt gör det svårare för snön att ramla ner. Resultatet av detta kan leda till otäta skarvar och bildande sprickor som slutligen ger skada på läkt och papp. Detta leder till fuktangrepp och mögel vilket i värsta fall försäkringen inte täcker. Gör något åt saken direkt och undvik onödiga kostnader på huset, vi på Molnetto Invest AB besitter kunskapen som krävs och är mer än redo att hjälpa till.

Bra taktvätt i Stockholm

Oavsett om du har tegelpannor, plåttak, betongpannor eller papptak kan vi snabbt och enkelt fräscha upp taket igen. För oss är det en självklarhet att använda miljövänliga tvättmedel för att vara schyst mot omgivningen. Medlet är anpassat efter vilken typ av tak som ska tvättas och rengör sedan för ett snyggt och skyddande resultat. Om taket tål så spolar vi bort allt med hett vatten av högt tryck. I vilket fall lovar vi att taket blir fritt från mossa, lavar, alger, smuts och skräp. Resultatet blir ett snyggt och fint tak som dessutom är säkrare.
Skulle du vilja göra genomföra taktvätten själv hjälper vi till med tips och rådgivning. Vi ser till att rätt material används och att metoderna bidrar med önskad utgång.

Skonsam rengöring med resultat

Våran erfarenhet är lång och kunskapen är stor för att du som kund endast ska få det bästa. Kunder som söker sig till oss är allt från fastighetsägare till företag och privatpersoner, vi lovar att utföra jobbet väl. Efteråt finns det medel att behandla taket med för att motverka ny påväxt och värna taket. Efterbehandling är särskilt skonsamt om taket är poröst för att bidra med en mer effektiv rengöring. Tvätta taket regelbundet så minskar risken för skador och vill du inte göra det själv tar vi gärna tag i arbetet. Vi ser över hur taket mår och är alltid ärliga för att undvika onödiga kostnader, välkommen till oss på Molnetto Invest AB för en värdig behandling.