Förverkliga din dröm

Hur vill du bo? Vi på Molnetto Invest AB hjälper dig att förverkliga drömmar och idéer så att möjligheten finns att vistas på den plats du alltid drömt om. Genom att skapa anpassade lösningar kan man förenkla mycket i vardagen och även göra de mest gråa årstiderna på året trevliga. Vi skapar en vacker, bekväm och välplanerad bostad för optimal livskvalité. Helhetslösningar är inga problem för oss. Elitbygg omfattar såväl skickliga snickare, målare, elektriker och golvläggare med behörighet. Sätt inga gränser, unna dig ett nytt kök eller genomför en totalrenovering av bostaden så hjälper vi dig från planering till färdig byggnation.

Ombyggnad & tillbyggnad

Våra tjänster sträcker sig till företagare och privatpersoner över Stockholm med omnejd. Oavsett vilka behov ni har kan vi leverera resultat över förväntan fast projekten vart omfattande. Våra hantverkare genomför en ombyggnad av bostaden eller bygger anpassade tillbyggnader för större planlösning. Med utgångspunkt från befintliga idéer och ritningar eller endast önskemål skapar vi den perfekta miljön att spendera stor del av vardagen i. Vad som gör oss unika är vårat tankesätt när det kommer till byggteknik och design. Kan man leverera välfungerande säkra bostäder ökar man inte bara kvalitén utan bidrar även med stilren design som lyfter arbetet till en ny nivå. Tillsammans med Er kan vi långsiktigt öka värdet på lägenheten eller villan samt öka standarden på fastigheter över hela Stockholm.

Renovering med proffsiga resultat

Vi rör oss med omnejd över hela huvudstaden vilket bidrar med stora möjligheter för dig som kund hos oss. Verksamheten är till för såväl privatpersoner fastighetsförvaltare och Brf:er med samma professionella resultat oavsett vem ni är som kommer till oss. Hittills har vi levererat många nöjda kunder över hela Stockholm och vi utsågs med högsta betyg både 2014, 2015 och 2016 enligt Reco. Vi är stolta över alla genomförda arbeten och ser framemot era projekt som blivande kund hos oss. Alla utmaningar är välkomna och vi tar oss an Era bygguppdrag med skicklighet. Kanske brinner vi lite väl mycket för det vi gör men ångrar aldrig något efter visat resultat. Önskar Ni också bli en av Stockholms nöjdaste kunder är ni varmt välkomna till oss med önskat uppdrag.